Mardin'de Yılın Öğretmeni İmran Tekin oldu

Kızıltepe ilçesi Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü İmran Tekin, Mardin'de yılın öğretmeni seçildi.

Eğitim 8.11.2014 08:22:12 0
Mardin

Öğretmenlik meslek bilgisi ve yeterliliği, Akademik performans, basılı eser ve yaptığı projelere göre her yıl seçilen yılın öğretmeni seçiminde en yüksek puanı alan TEKİN, yılın öğretmeni seçilerek 22-25 Kasım 2014 tarihleri arasında Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN, Sayın Başbakanı Ahmet DAVUTOĞLU, Sayın Milli Eğitim Bakanı Nabi AVCI ile bir araya gelecek.

İmran TEKİN Kimdir?

Kızıltepe ilçesinde doğan İmran Tekin, ilk ve orta öğrenimini Kızıltepe`de, yüksek öğrenimini ise Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde tamamladı.  Öğretmenliğe Bitlis-Merkez Sekiz Ağustos İlköğretim Okulu’nda başlayan Tekin, sınıf öğretmenliği ve matematik öğretmenliği yaptı.

Kızıltepe’nin eğitimine katma değer kazandıran İmran Tekin, Kızıltepe ilçesinin sevilen ve değer gören bir öğretmeni olarak görevini büyük bir özveriyle yürütmektedir. 2014 yılı haziran ayında Kızıltepe Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ne sınav puanı üstünlüğü ile atanan Tekin, çalışma ekibiyle yeni projeler geliştirerek büyük bir özveri ile kısa zaman zarfında okulun çehresini değiştirerek yeni bir kimlik kazanmasını sağladı.       

İmran Tekin’in eğitim ve öğretim faaliyetlerinin dışında, halkoyunları ulusal hakemliği, masa tenisi hakemliği, satranç antrenörlüğü, ilçe ve İl İzci kurul başkanlıkları, dağcılık alanında ve Kızıltepe İlçe TEMA Gönüllü Sorumluluğu görevlerini de başarıyla yürütmektedir.